BON Adisyon Kurulum Kılavuzu

  • Blog
  • BON Adisyon Kurulum Kılavuzu
BON Adisyon Kurulum Kılavuzu

BON Adisyon kurulumu ile kafe ve restoranını kolayca dijital dünyanın yenilikleriyle tanıştırabilir, işlerini kolaylaştırabilirsin. Yeni nesil mekan yönetimi sağlayan BON ile restoran kafe otomasyonu ve adisyon yönetimi hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Bu yazımızda başlarken adım adım yapılması gerekenleri listeliyoruz. 


Eğer BON hakkında aklına takılanlar varsa sağ alttaki canlı destek bölümünden temsilcimize ulaşabilir veya buraya tıklayarak özellikleri inceleyebilirsin. 

BON Kafe Restoran Otomasyonu Adisyon Hizmeti Hızlı Başlangıç 

Eğer henüz üye olmadıysan buraya tıklayarak birkaç saniyede kolayca üye olabilirsiniz! Üye olduktan sonra sistem sizi hızlı başlangıç kılavuzuna yönlendirecektir. 

1- Yönetim Paneline Giriş Yap



Üye olurken kullandığınız bilgiler ile buraya tıklayarak Yönetici’ olarak giriş yapın. Yönetici panelinde tüm şubelerinizi yönetebilir, toplu rapor/analizleri inceleyebilirsiniz. 

2- Şube Oluştur



Sol paneldeki ‘Şubeler’ butonuna veya buraya tıklayarakŞubeler’ sayfasını açtıktan sonra ‘Şube Ekle’ butonuna tıklayın. Şube bilgilerinizi girerek ilk şubenizi oluşturun. 


Şubenizi/şubelerinizi oluşturduktan sonra sağ üstteki profil simgesine tıklayarak oturumu sonlandırın. 


3- Ürün Türü Ekle



Şube paneline giriş yaptıktan sonra, sol mündeki ‘Ürün Türü’ butonuna veya buraya tıklayarak ‘Ürün Türü’ sayfasını açıp menünüzdeki ürün türlerini ekleyin. 


4- Ürün Ekle


Ürün türlerini ekledikten sonra sol menüdeki ‘Ürünler’ butonuna veya buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz ‘Ürünler’ sayfasını açarak ‘Ürün Ekle’ butonuna tıklayın. Menünüzdeki ürünleri sisteme ekleyerek satış yapmaya başlayabilirsiniz!


5- Masa Ekle



Masa eklemek için sol menüdeki ‘Masalar’ butonuna veya buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz ‘Masalar’ sayfasını açarak ‘Masa Ekle’ butonuna tıklayın. Mekanınızdaki masaları girdikten sonra artık sipariş almaya tamamen hazırsınız. 


Gel al servis ve paket servis için masa oluşturmadan doğrudan sipariş eklemeye başlayabilirsiniz. 


6-Sipariş Oluştur



Şube veya personel hesapları ile kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Sipariş oluşturmak için üst kenar çubuğundaki + işaretine tıklayarak ‘Yeni Sipariş Oluştur’ ekranını açın ve ilk siparişinizi oluşturun! 


BON Adisyon’un kurulumu işte bu kadar kolay. Kurulum sürecinde yaşadığınız sorunlar için [email protected] mail adresine ulaşabilir veya sağ alttaki canlı destek bölümü üzerinden destek alabilirsiniz.